Activiteiten

Herdenkingsactie zaterdag 5 september 2020

Dit jaar zouden wij als comité 4 en 5 mei IJsselmonde net zoals in het hele land uitgebreid stilstaan bij 75 jaar vrijheid. Hiervoor hadden wij al voor zowel 4 mei als 5 mei tal van activiteiten belegd.
Helaas door de Coronacrisis konden al deze activiteiten geen doorgang vinden.
Wij hadden voor alle aanwezigen bij zowel de herdenking op 4 mei en de viering op 5 mei van 75 jaar vrijheid zogenaamde gadgets aangeschaft in de vorm van polsbandjes voorzien van bedrukking “75 jaar vrijheid” en zogenaamde winkelwagen-muntjes eveneens voorzien van het logo 75 jaar vrijheid.

Nu door de Coronacrisis één en ander niet is doorgegaan hebben wij als bestuur van het comité 4 en 5 mei IJsselmonde het idee opgepakt om toch nog stil te staan bij deze “75 jaar vrijheid” Wij willen dan ook graag de inwoners van IJsselmonde alsnog zo’n gadget uitreiken en in overleg met het bestuur van winkeliersvereniging Keizerswaard willen wij dit doen op zaterdag 5 september in de middag van 13.00 uur - 16.00 uur in het Winkelcentrum Keizerswaard. Wij zullen daar met onze stand staan ter hoogte van het Jumboplein. U herkent ons aan de banners/vlaggen van het comité 4 en5 mei IJsselmonde.

Graag zien wij u op zaterdag 5 september.

Stichting comité 4 en 5 mei IJsselmonde